Ministarstvo zdravlja dočekalo „Djecu pobjednike“

  • Slika arhiva/images/novosti/novosti/ministarstvo_zdravlja_docekalo_djecu_pobjednike/118890-2-cro-HR/ministarstvo_zdravlja_docekalo_djecu_pobjednike.jpg
  • Slika

VUKOVAR, 17. srpnja 2015. - Ministar zdravlja prim. Siniša Varga otkrio je novu ploču vukovarske bolnice s nazivom 'Opća županijska bolnica Vukovar i bolnica hrvatskih veterana'.
 

„U životu je bitno razmišljati pozitivno jer nam to otvara nove neslućene mogućnosti. Posebnu ulogu igra sport kojim jačamo samopouzdanje i unutarnju snagu kao i pozitivan stav prema životu. Čestitam svim mališanima na uspješnom sudjelovanju i osvojenim medaljama u Moskvi, a prije svega na pozitivnom životnom stavu čime mogu biti primjer i drugima“, rekao je prim. Cesarik.

Ove godine na Igrama je sudjelovalo i osmero djece iz Hrvatske, a slala ih je Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Tim djece i roditelja iz Hrvatske sudjelovao je na Svjetskim igrama pod sloganom: „Malo svjetlo nade“, a vratili su se u Hrvatsku s 2 zlatne i 3 brončane medalje!

Inače, na igrama se okupilo preko 400 djece iz 15 zemalja koja su prošli veliku bitku i pobijedili malignu bolest. Sudjelovali su u natjecateljskim igrama poput šaha, stolnog tenisa, plivanja, streljaštva, malog nogometa i trčanja te tako pokazali cijelom svijetu da nema ništa što im nije dostižno i da će uvijek biti pobjednici!
 

 
 

Pisane vijesti