Predstavljen projekt prikupljanja zalihe projektnih ideja za strukturne fondove 2014.-2020.

ZAGREB, 27.ožujka – Ministarstvo zdravlja predstavilo je projekt prikupljanja zalihe projektnih ideja za strukturne fondove 2014.-2020. Projekt pod nazivom „Developing the Croatian Health Sector project pipeline for EU fund“ financira se u sklopu zajma Svjetske banke, a provodi u suradnji s mađarskom konzultantskom tvrtkom AAM Management Information.

Na predstavljanju projekta govorili su projektni koordinator i pomoćnik ministra zdravlja mr. Luka Vončina, projektni koordinator Ministarstva zdravlja, savjetnik ministra dr. Dario Sambunjak te voditelj konzultantskog tima iz mađarske tvrtke AAM Management Information, dr.sc. Csaba Dozsa.

Na predstavljanju projekta prisustvovali su predstavnici zdravstvenih ustanova, zavoda i udruga, a brojna pitanja koja su sudionici postavljali nakon izlaganja, govore o velikom zanimanju za mogućnosti budućeg financiranja projekata u zdravstvu iz strukturnih fondova Europske unije.

Prezentacije s predstavljanja projekta možete preuzeti ovdje: Vončina, Sambunjak, Dosza.

Za sve informacije vezane uz projekt prikupljanja zalihe projektnih ideja u sektoru zdravstva možete se obratiti na eufondovi@miz.hr .



Vijesti iz medija