Ministar Varga i francuska veleposlanica obišli Polikliniku SUVAG

Slika arhiva/images/novosti/novosti/ministar_varga_i_francuska_veleposlanica_obisli_polikliniku_suvag/114426-2-cro-HR/ministar_varga_i_francuska_veleposlanica_obisli_polikliniku_suvag.jpg
ZAGREB, 10. travnja 2015. – Ministar zdravlja prim. Siniša Varga sastao se danas s francuskom veleposlanicom Michele Boccoz u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG, gdje su sudjelovali na skupu posvećenom akademiku Petru Guberini.

Skup su organizirali Veleposlanstvo Francuske Republike i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti uz sudjelovanje Hrvatskog sabora i Poliklinike SUVAG, a održan je u sklopu Festivala Francuske u Hrvatskoj.

Ministar Varga naglasio je važnost međunarodne suradnje u zdravstvu i istaknuo kako Poliklinika SUVAG već tradicionalno prednjači kada je riječ o francusko-hrvatskoj suradnji.

Njezina ekselencija Michele Boccoz upoznala se s dostignućem, raširenošću i perspektivom verbotonalne terapije te njezinoj primjeni u dijagnostici i rehabilitaciji, slušanju, govoru i učenju stranih jezika.



Pisane vijesti