Poziv na savjetovanje s gospodarskim subjektima u postupku objedinjene javne nabave unutar postupka dodjele bespovratnih sredstava „Ulaganje zdravstvenu zaštitu na primarnoj razini“ u okviru OPKK 2014.-2020.

Slika /slike/zdravstvenazastita_21.9.2015..jpg

Ministarstvo zdravlja priprema postupak objedinjene javne nabave unutar postupka dodjele bespovratnih sredstava „Ulaganje u zdravstvenu zaštitu na primarnoj razini“ u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014.-2020. Predmet objedinjene javne nabave bit će medicinsko-tehnička oprema za ordinacije domova zdravlja i koncesionara, odnosno četiri (4) grupe predmeta nabave: UZV aparati, EKG uređaji, stomatološki stolac s nasadnim instrumentima i digitalni ortopan.

Ministarstvo zdravlja poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte na savjetovanje koje će se održati:

-     u četvrtak, 24. rujna 2015. godine, u 10.00 sati,  u Velikoj dvorani Ministarstva zdravlja, Ksaver 200a, Zagreb

Sve zainteresirane gospodarske subjekte molimo da svoje sudjelovanje na savjetovanju najave na adresu e-pošte eufondovi-pzz@miz.hr pri čemu je potrebno navesti podatke osoba koje će prisustvovati (ime, prezime i funkcija osobe). Molimo da na savjetovanju budu prijavljene najviše dvije osobe iz jednog gospodarskog subjekta.

MZ_Poziv na savjetovanje s gospodarskim subjektima - postupak objedinjene javne nabave unutar postupka dodjele bespovratnih sredstava Ulaganje u zdr... 5,83 MB


Pisane vijesti | Obavijesti