Poziv na radionicu

Pozivamo Vas na informativnu radionicu za sve zainteresirane prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u primarnu zdravstvenu zaštitu“ koji će se u 85% iznosa financirati iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj. Natječaj je objavljen 31. kolovoza 2015. godine na web stranicama Ministarstva zdravlja i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, gdje se nalazi i cjelokupna natječajna dokumentacija i svi uvjeti natječaja.

Radionica će se održati 11. rujna u Splitu, dvorana sjemeništa Nadbiskupije Splitsko-makarske , ul. Zrinsko-frankopanska 19 u 12:30 sati za županije: Dubrovačko-neretvansku (otoci), Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku i Zadarsku (otoci).

Cilj radionica je prezentirati prijedloge nabavke opreme u skladu sa strategijom razvoja primarne zdravstvene zaštite, te detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o cjelovitom okviru financiranja iz strukturnih fondova, ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima natječaja, kao i procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata.

Na radionicama će sudjelovati ministar zdravlja prim. Siniša Varga, ravnateljica HZZO-a Tatjana Prenđa Trupec, pomoćnica ministra zdravlja dr. Dijana Cimera, savjetnici ravnateljice HZZO-a dr. Zoran Maravić, dr. Goran Lazić i Anja Celio Cega.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno. Radionice će biti snimane te će se nakon zadnje radionice materijal moći pogledati na web stranicama Ministarstva zdravlja.

Nakon dana otvaranja poziva, svoje upite ćete moći poslati na eufondovi-pzz@miz.hr. Odgovori na sve upite će biti objavljeni jednom u dva tjedna na web stranicama Ministarstva zdravlja i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Očekujemo Vas u što većem broju i nadamo se kako ćete u što većem obimu iskoristiti ovu jedinstvenu priliku na korist vaših i naših osiguranika!



Pisane vijesti | Uputstva | Obavijesti