Nacrt Provedbenog programa razvoja dječje i adolescentne psihijatrije u bolničkoj zdravstvenoj zaštiti u Republici Hrvatskoj

Dana 07. studenoga 2023. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt Provedbenog programa razvoja dječje i adolescentne psihijatrije u bolničkoj zdravstvenoj zaštiti u Republici Hrvatskoj na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
 
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrtu Provedbenog programa razvoja dječje i adolescentne psihijatrije u bolničkoj zdravstvenoj zaštiti u Republici Hrvatskoj od 07. studenoga do 07. prosinca 2023. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=25598
 
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.
Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register.
Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na: 
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106
NACRT PROVEDBENOG PROGRAMA RAZVOJA DJEČJE I ADOLESCENTNE PSIHIJATRIJE U BOLNIČKOJ ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI U RH ZA RAZDOBLJE 2023.-2024.


OBRAZLOŽENJE