Nacrt pravilnika o parametrima zdravstvene ispravnosti materijala i predmeta koji dolaze u dodir s vodom namijenjenoj za ljudsku potrošnju

Dana 17. veljače 2023. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt pravilnika o parametrima zdravstvene ispravnosti materijala i predmeta koji dolaze u dodir s vodom namijenjenoj za ljudsku potrošnju na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt Pravilnika o načinu imenovanja povjerljive osobe i postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti u Ministarstvu zdravstva od 17. veljače 2023 do 19 .ožujka 2023. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=23387
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.

Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register.

Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na:  
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106


Pravilnik o parametrima zdravstvene ispravnosti materijala i predmeta


Obrazloženje