Nacrt pravilnika o oblicima zdravstvenih usluga koje se pružaju u djelatnosti zdravstvenog turizma te standardima i normativima za njihovo obavljanje

Dana 24. svibnja 2019. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt pravilnika o  oblicima  zdravstvenih  usluga  koje  se  pružaju  u djelatnosti  zdravstvenog  turizma te standardima i normativima za njihovo obavljanje, na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“. 
 
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt pravilnika o  oblicima  zdravstvenih  usluga  koje  se  pružaju  u djelatnosti  zdravstvenog  turizma te standardima i normativima za njihovo obavljanje u razdoblju od 24. svibnja do 23. lipnja 2019. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=10964
 
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.
Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register.
Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na:  
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106.  


Pravilnik 

Obrazloženje