Obrazac prethodne procjene za Zakon o izmjeni Zakona o zdravstvenoj zaštiti i Nacrt prijedloga zakona o izmjeni Zakona o zdravstvenoj zaštiti, s Konačnim prijedlogom zakona

Dana 23. rujna 2019. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Obrazac prethodne procjene za Zakon o izmjeni Zakona o zdravstvenoj zaštiti i Nacrt prijedloga zakona o izmjeni Zakona o zdravstvenoj zaštiti, s Konačnim prijedlogom zakona na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
 
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Obrazac prethodne procjene za Zakon o izmjeni Zakona o zdravstvenoj zaštiti i Nacrt prijedloga zakona o izmjeni Zakona o zdravstvenoj zaštiti, s Konačnim prijedlogom zakona u razdoblju od 23. rujna do 8. listopada 2019. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=12089
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.
Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register.
Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na:  
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106.
 

Obrazloženje 

Obrazloženje za e-savjetovanja 

Obrazac 

Zakon