Nacrt pravilnika o početku, završetku i rasporedu radnog vremena zdravstvenih ustanova i privatnih zdravstvenih radnika u ordinaciji u mreži javne zdravstvene službe

Dana 11. lipnja 2019. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt pravilnika o početku, završetku i rasporedu radnog vremena zdravstvenih ustanova i privatnih zdravstvenih radnika u ordinaciji u mreži javne zdravstvene službe na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
 
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt pravilnika o početku, završetku i rasporedu radnog vremena zdravstvenih ustanova i privatnih zdravstvenih radnika u ordinaciji u mreži javne zdravstvene službe u razdoblju od 11. lipnja do 11. srpnja 2019. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
 
https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=11098
 
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.
Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register.
Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na:  
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106.  Nacrt

Obrazloženje