Nacrt prijedloga Pravilnika o izmjeni Pravilnika o načinu obavljanja medicinsko-biokemijske djelatnosti u liječničkim ordinacijama

Dana 14. listopada 2016. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja za Nacrt prijedloga Pravilnika o izmjeni Pravilnika o načinu obavljanja medicinsko-biokemijske djelatnosti u liječničkim ordinacijama na središnjem državnom internetskom portalu za savjetovanja s javnošću „e-Savjetovanja“.
Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na Nacrt prijedloga Pravilnika o izmjeni Pravilnika o načinu obavljanja medicinsko-biokemijske djelatnosti u liječničkim ordinacijama u razdoblju od 14. listopada do 14. studenoga 2016. godine putem središnjeg državnog internetskog portala za savjetovanje „e-Savjetovanja" ili na e-mail adresu: savjetovanje@miz.hr.
 
Savjetovanje je dostupno na  poveznici:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=4120
 
U savjetovanju putem portala „e-Savjetovanja“ mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, pa Vas molimo da se registrirate prije komentiranja.
Registrirati se možete putem poveznice:
https://esavjetovanja.gov.hr/Account/Register.
Detaljne informacije o postupku registracije možete pronaći na:  
https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/kako-se-registrirati/1106.


OBRAZLOŽENJE

PRAVILNIK - MED.-BIOKEM. DJELATNOSTI U LIJEČNIČKIM ORDINACIJAMA